Hygiejne radiator som ikke samler støv

Vores nyeste model i Radel radiatorer, er denne Hygiejne PLAN radiator. Denne model har et stilrent og moderne design, uden gavle og dæklister med en plan plade monteret på forsiden. Pladen dækker hele svejse-kanten i siderne og overkanten, hvilket mindsker ophobning af støv og gør radiatoren lettere at rengøre. Denne hygiejne PLAN radiator er derfor specielt godt egnet til installation i f.eks. institutioner og hospitaler hvor der er høje krav til rengøringen.

Spar tid og penge på rengøringen med en hygiejne radiator

Der er minimal plads til ophobning af støv i disse hygiejne radiatorer, hvilket gør at der kan spares store mængder tid og penge når det kommer til rengøringen. Det tager ca. halvt så lang tid at rengøre denne model, som det gør at rengøre en standard radiator med konvektorslør. Derfor er denne hygiejne radiator ideel inden for sundhedssektoren, hvor rengøringspersonalet ofte meget travlt og skal kunne udføre deres arbejde så effektivt som muligt.

Vores radiatorer kan leveres i valgfri farve, men kommer som standard i Hvid RAL 9016. Ønskes der tilbehør til modellen, har vi et stort udvalg som kan leveres sammen med produktet ved bestilling.

Du kan se hele vores udvalg af Radiatorer, Konvektorer og Tilbehør her eller kontakte os via  “kontaktsiden”  og på telefon: 58520050

Mvh. varmecenteret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *