Standard radiatorer med påskruede riste og gavle

standard radiator med påskruet rist og gavle

Vores standard radiatorer er udført i et stilrent design og produceret af kvalitets materialer hos italienske Delonghi. De er kompakte, dvs. med påskruede riste, gavle samt beslag til ophæng svejset på bagsiden. 

Hos mange andre producenter bliver standard radiatorer produceret med løse riste og gavle, som på mange måder ikke er hensigtsmæssigt. Der kan for eksempel ske uheld under flytning og installation af radiatorer, hvis man kommer til at tage fat i gavlene som nemt falder af. Dette kan resultere i buler og ridser i den nye radiator man er ved at installere og være farligt at arbejde med. Ved at skrue riste og gavle fast, undgår man også at pilfingre skiller radiatorerne ad i for eksempel børnehaver eller skoler.

Vores standard radiatorer er også kendetegnet, ved evnen til at drage fordel af varme kilder ved både mellemstore og lave temperaturer. Radiatorerne er kort sagt af den bedste kvalitet. Bygget ved hjælp af den seneste teknologi, materialer og teknikker som garanterer vores kunder den bedste ydelse og den største pålidelighed.

Vores radiatorer kan leveres i valgfri farve, men kommer som standard i Hvid RAL 9016. Ønskes der tilbehør til modellen, har vi et stort udvalg som kan leveres sammen med produktet ved bestilling.

Du kan se hele vores udvalg af Radiatorer, Konvektorer og Tilbehør her eller kontakte os via  “kontaktsiden”  og på telefon: 58520050

Mvh. varmecenteret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *